Comunicat oficial privind cumpărături în siguranță la Librăria Elibrys

Comunicat oficial privind cumpărături în siguranță la Librăria Elibrys

Dorim să vă mulțumim pentru grija voastră din această perioadă privind sănătatea voastră și a celor din jurul vostru.

Mulțumim că ne-ați protejat atât pe noi cât și pe cei dragi.

La acest moment niciunul dintre furnizorii noștri, niciun colaborator și niciun angajat al Librăriei Elibrys nu a fost suspect de probleme medicale privind situația de acum și nici nu a fost infectat.

Dorim să vă mulțumim pentru că ați avut încredere mereu în produsele și serviciile Librăriei Elibrys și pentru că ați vorbit frumos despre noi tuturor celor apropiați.

Ca în fiecare an suntem alături de voi chiar dacă trecem toți împreună prin această situație la nivel global.

Cum putem să vă arătăm respectul și aprecierea noastră?

Am deschis librăria online www.librariaelibrys.ro și www.elibrys.ro pentru ca voi să vă puteți face cumpărăturile în siguranță și puteți achita cumpărăturile atât cu cardul cât și cu transfer bancar.

Librăria Elibrys NU scumpește prețurile.
Ba mai mult de atât, o să avem 10 produse în reducere în fiecare săptămână pentru că în 2021 Librăria Elibrys împlinește 10 ani.

Menținem Librăria Elibrys curată și dezinfectată, lucru pe care noi îl făceam și înainte.
Accesul în Librăria Elibrys se face doar cu mască care acoperă nasul și gura și punem la dispoziția clienților dezinfectant pentru mâini.

Și cel mai important‼️

Indiferent care sunt condițiile pentru începerea școlii, fie că se vor face cursurile online, fie că se vor face în clase cu regulile aplicate privind distanțarea socială, părinții sunt nevoiți să cumpere rechizite celor mici și ăsta este unul din motivele pentru care vă punem la dispoziție următoarele metode de cumpărături pentru a evita aglomerația:

Cumpărături online

Puteți să vă faceți cumpărăturile online pe magazinul nostru www.librariaelibrys.ro sau www.elibrys.ro
Dacă aveți nevoie de ajutor ca să alegeți produsele ne puteți contacta prin WhatsApp sau telefonic la numărul de telefon 0726 692 877‬.

Acolo puteți achita cu cardul, prin transfer bancar sau puteți achita ramburs în momentul livrării comenzii. De asemenea puteți ridica comanda de la sediul nostru. Aveți și rubrica de observații, numită notă furnizată de client, unde ne puteți scrie detalii de genul: <caietele să fie cu copertă pentru băieți> sau <nu am găsit următorul produs: caiet muzică și dorim o bucată din el>.

Cumpărături prin telefon.

Vă puteți face cumpărăturile prin telefon și sunteți ajutat de una dintre consultantele noastre specializate în vânzări ca să alegeți produsele potrivite.

Ne puteți contacta la numerele:

Număr de telefon de la sediul Librăriei Elibrys din Galați:
‭0372 920 997‬
Număr de telefon pentru asistență magazin online și WhatsApp:
‭0726 692 877‬
Număr de telefon Consultant Roxana:
‭0722 235 605‬
Număr de telefon Consultant Ela:
0723 113 445

În cazul cumpărăturilor prin telefon, ele se pot livra la adresa clientului sau se pot ridica de la sediul Librăriei Elibrys.

Pentru cumpărăturile în afara orașului Galați, ele pot fi trimise prin curier Sameday cu plata ramburs sau achitate prin transfer bancar.

Cumpărături directe la Librăria Elibrys

Suntem la dispoziția dumneavoastră la Librăria Elibrys din Bld. Siderurgiștilor nr. 24, bloc SD6A, parter, vizavi de Magazinul Reno cu următorul program de lucru:
Luni-Vineri 9:00-19:00
Sâmbăta 10:00-16:00

Și în curând, în luna august mărim durata programului de lucru pentru clienți.

Vă încurajăm ca să evitați aglomerația și să procedați, ca în anii trecuți, să vă rezervați o oră telefonic la unul din consultații noștri. Ce înseamnă mai exact acest lucru?
Sunați la numărul de telefon ‭
0372 920 997‬ și ne spuneți ora la care doriți să veniți la Librăria Elibrys astfel încât unul dintre consultanți să vă aștepte pentru a nu se forma rând sau aglomerație.

Și ultimele informări din acest articol, la fel de importante ‼️

Oferim grupelor de clase și grădinițelor pachete de rechizite pentru întreaga clasă.
Mai exact ce înseamnă acest lucru?

Profesorii sau părinții ne pot contacta să pregătim din timp listele cu rechizite pentru clase.

Cum putem procesa comanda?
Noi primim lista, vă prezentăm produsele necesare, prețurile produselor, calitatea lor, alternative pentru produsele propuse și apoi în funcție de alegerile făcute pregătim comanda.
‼️Orice comandă pentru un grup mai mare de 10 copii beneficiază de reducere 10% la întreaga valoare finală și un cadou de grup pentru cei mici având ca temă începerea noului an școlar.

Nu putem procesa reduceri la cărți și titluri de la editurile de cărți în afară de reducerile anunțate de aceștia deoarece Librăria Elibrys adoptă la raft prețurile reale ale editurilor de cărți fără niciun alt adaos comercial suplimentar.

Revenim în curând la voi cu propuneri de liste de rechizite, propuneri de produse pitrivite în raport cu vârsta și necesitățile celor mici.

Vă amintim că pentru noi sănătatea voastră și a tuturor celor din jur este cea mai importantă.

Oricând suntem alături de voi și vă puteți baza pe sprijinul nostru!

Librăria Elibrys
Bucuria celor mici, Încrederea celor mari!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *