Cum comand

Clienții pot comanda produse pe magazinul online cu ajutorul coșului de cumpărături sau telefonic apelând numărul de telefon disponibil pe magazinul online.

Clientul poate anula comanda prin telefon de preferință în aceeași zi sau în termen de 48 de ore de când a fost plasată comanda până în ora 16:00 sau până la momentul în care comanda a fost procesată, împachetată și oferită spre livrare curierului.

Factura fiscală aferentă unei comenzi poate fi descărcată prin contul de utilizator sau transmisă pe e-mail clientului. La cerere factura poate fi tipărită și trimisă în colet cu produsele comandate dacă cererea este primită în timp util până la expedierea coletului. După expedierea coletului, factura tipărită poate fi trimisă printr-un serviciu de livrare, în afară de e-mail, doar contracost.

Comenzile introduse în aceea zi de către aceeași destinație, de către aceeași persoană sau din același cont de utilizator al magazinului online, va fi trimisă într-o singură comandă pentru care se emite o singură factură sau bon fiscal. Dacă există cupoane de reducere sau bonuri de reducere ele se vor aplica o singură dată la comandă.

Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă librariaelibrys.ro întârzie comanda cu mai mult de șapte zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire la adresa punctului de lucru sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului sau produselor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii în maxim 14 zile din momentul primirii produsului sau produselor neacceptate de către client, conform opțiunea de plată specificată în formularul de comandă.

Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condițiile de livrare, de plată sau alte condiții. Titularul acestor comenzi vor fi contactați de către librariaelibrys.ro telefonic. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns, librariaelibrys.ro își asumă dreptul de a anula comanda.

Foarte important!

Produsele distribuite pe www.librariaelibrys.ro sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv în eventualitatea unor erori sau latente În actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind în stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. În acest caz, clientul va fi contactat de îndată ce acest aspect a fost semnalat.