Iubite de toți dar în special de artiști, ele sunt creioanele Marco!

Iubite de toți dar în special de artiști, ele sunt creioanele Marco!

De ce iubesc cei mici creioanele Marco?
Pentru că sunt moi, frumos ambalate, se ascut ușor și nu se rup repede.

De ce iubesc cei mari creioanele Marco?
Pentru că se găsesc în truse de zeci de nuanțe, până la 100 și sunt din lemn natural cu mina fixată astfel încât nu se va desprinde de lemn în timpul utilizării.

De ce iubesc artiștii creioanele Marco?
Pentru că există gama de creioane pentru grafică cu truse complete de creioane B, H sau HB și pentru că pot cumpăra și la bucată creioane în nuanțe colorate atunci când din trusă le va lipsi doar o nuanță.

De ce iubim noi creioanele Marco?
Pentru că au metode de ambalare diverse, potrivite pentru toate vârstele și toate gusturile. Iubim cutiile metalice cu creioane Marco care sunt perfecte pentru cadouri speciale!
Pentru că sunt și creioane acuarelă, atât de intense încât la o simplă atingere cu pensula cu apă le transformă în acuarea.

Și lista poate fi lungă!

Cine este de fapt brandul Marco?

Axus Stationery (Shanghai) Company Limited este o companie mixtă specializată în fabricarea de creioane colorate și grafit.
Din 1992, Axus Stationery s-a dovedit în mod constant un lider al calității și inovației în arta tradițională a fabricării de creioane din zona de calitate premium, o treime din producția la nivel mondial este realizată în fabrica Axus.
În afară de a servi piața Chinei, Axus fabrică creioane pentru piețele din Asia și Europa ale mai multor companii înternaționale distribuitoare de creioane.

Formula unică a grafitului și vopseaua lor includ componente din Japonia și SUA, oferind o strălucire a culorii si o finețe deosebită. Grafitul este centrat și complet atașat de lemn pentru a preveni ruperea in timpul ascuțirii.

Toate produsele Marco sunt conform standardelor EN71-3 și ASTM.

Mai jos un filmuleț din fabrica unde se produc creioanele Marco. Enjoy!

În Librăria Elibrys găsiți toate produsele Marco, inclusiv cariocile Marco.

Vă așteptăm să le testați!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *