Nutrifactory studio

Nutrifactory studio

,,Healthy eating for a strong heart beating. „

Susținem oameni care doresc să-și depășească limitele, care vor să fie mai bun decât au fost. Așa a luat naștere Nutrifactory Studio. Este primul studiu de nutriție din Galați care își dorește să vină cu ceva nou în materie de nutriție personalizată și nu numai.

Indiferent de obiectivele tale, că vrei să-ți îmbunătățești condiția fizică, ești sportiv de performanță, mergi la sala de forță sau pentru simplu fapt că vrei să ai un stil de viață sănătos și potrivit vârstei tale, noi ne vom îngriji ca tu să fii mai performant, indiferent de punctul de la care pornești.

Alimentația este cea mai importantă componentă existenței noastre. Hrana ne aduce energia și nutrienti de care avem nevoie pentru a ne menține starea de sănătate în parametri optimi, a susține efortul fizic și intelectual și totodată a preveni apariția altor afecțiuni.

Dezechilibrele alimentare pot contribui la mai multe dintre cele mai frecvente și grave boli, cum ar fi, bolile cardiovasculare sau altele.

Ce găsești la NutriFactory Studio?

Dispunem de aparatură de ultimă generație, iar unul dintre acesta este aparatul vedetă de scanare corporală 3D. Un aparat complex, non invaziv care scanează întreg corpul în mai puțin de 40 de secunde oferind peste 400 de măsurători exacte cum ar fi:

  • evaluare 3D în timp real a corpului, ceva unic în orașul Galați
  • determinarea masei musculare
  • determinarea grăsimii corporale
  • determinarea posturi corpului și a coloanei cu indicații exact
  • evaluează greutatea și presiunea corpului împărțită pe fiecare picior
  • determină cu exactitate dimensiunile fiecărei părți a corpului, măsurători ale gâtului, brațe, picioare, sol, coapsă, piept, gambe

Pe baza acestor investigații 3D vom putea stabili împreună obiectivele la care vrei să ajungi, totul făcându-se personalizat.

Ne puteți contacta telefonic 0749 080 284 sau accesați pagina noastră de Facebook.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *