Despre noi

Despre noi

Pentru Elibrys, încrederea celor mari și bucuria celor mici este obiectivul principal pentru care comercializează, atât online cât și la adresa magazinului (showroom cu vânzare ) din Galați din Bld. Siderurgiștilor nr 24, bl SD6A, scara 3, ap 41, parter, produse de calitate.

Suntem interesați să ne evidențiem prin responsabilitatea cu care tratăm nevoile clienților nostri, de aceea în gama noastră largă de produse se regăsesc cât mai multe mărci consacrate și apreciate la nivel internațional sau mondial.

Produsele se adresează atât celor mici, cât și preșcolarilor, școlarilor, liceenilor, studenților cât și profesorilor, părinților, fimelor sau companiilor. De la simplul creion până la creioane mecanice de lux, de la prima carte de colorat până la caietul studențesc, de la o mică atenție pe care vrei să o oferi cuiva drag, până la stiloul de lux pe care ți l-ai dorit întotdeauna, cu siguranță la Elibrys vei găsi orice produs pe care ți-l doresti din gama de produse comercializate de noi.

Clienții nostri sunt ca o familie pentru noi. Acceptăm sugestiile, ascultăm nevoile și dorințele dumneavoastră și pentru că suntem procupați de dezvoltarea și educația copilului dumneavoastră venim în sprijin pentru a contribui la formarea și educația copilului cu o serie de jocuri și jucării.

Elibrys a fost fondată în anul 2011 și de atunci și până în prezent am reușit să ne dezvoltăm și să aducem pe rafturile noastre noi mărci consacrate de produse.
Încrederea celor mari și bucuria celor mici este fundația pentru care compania lucrează încă din anul 2011 și până în prezent.
Vă dorim cumpărături cât mai plăcute.

Ne înclinăm
Echipa Elibrys

 

Date Companie:
SC Imagine & Brand SRL
www.imaginesibrand.ro
J17/903/2011
RO28823627
Sediul Social: Galați, Bld. Traian Vuia nr. 24, Bloc V5, ap. 33
Punct de Lucru: Galați, Bld. Siderurgiștilor nr. 24, bloc SD6A, ap. 41, parter

Ela

Director Executiv

Echipa

Din spatele succesului librăriei Elibrys

#testimoniale

Ce spun clientii nostrii