Termeni și condiții

Definiții.

librariaelibrys.ro – SC Imagine&Brand SRL CUI RO28823627, J17/903/2011, sediu social Galați, Bld. Traian Vuia nr. 24, bloc V5, sc. 2, etaj 3, ap. 33 și punct de lucru Galați, Bld. Siderurgiștilor nr. 24, bloc SD6A, parter, ap. 41, capital social 200, organizată în baza legii române.

Site domeniile

 • www.librariaelibrys.ro
 • www.elibrys.ro
 • www.imaginesibrand.ro

Conținut:

 • Toate informațiile de pe site-uri menționate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament
 • Conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către librariaelibrys.ro
 • Orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al librariaelibrys.ro
 • Informații legate de produsele, serviciile sau tarifele practicate într-o anumită perioadă de către librarielibrys.ro
 • Date referitoare la librăria Elibrys sau alte date privilegiate ale acesteia.

Promoții, campanie de reduceri:

 • Acțiunea de a expune în mod comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin Intermediul magazinului online un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către librariaelibrys.ro

Client:

 • Persoană fizică sau juridică care are sau obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către librariaelibrys.ro

Contul clientului:

 • Ansamblu format dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permit unui singur client accesul la zone restricționate ale magazinului online prin care se face accesul la produse și comenzi.

Document:

 • prezentele termeni și condiții.

Contract la distanță:

 • Conform definiției cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit. a: Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță.

Newsletter:

 • Mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv prin e-mail sau mesaj SMS, asupra produselor, servicilor sau a promoțiilor desfășurate într-o anumită perioadă de către librariaelibrys.ro

Tranzacție, vânzare-cumpărare:

 • Încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs de către librariaelibrys.ro prin utilizarea servicilor procesatorului de carduri agreat de librariaelibrys.ro, prin ramburs la curier sau plata prin operațiune bancară.

General

 • Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului, conținutului, serviciilor, de către client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între librariaelibrys.ro și client.
 • Prin folosirea site-ului librariaelibrys.ro clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acesteia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului sau orcărui terț cu care librariaelibrys.ro are încheiat contract.

Procedura de comandă

 • Clienții pot comanda produse pe magazinul online cu ajutorul coșului de cumpărături sau telefonic apelând numărul de telefon disponibil pe magazinul online.
 • Clientul poate anula comanda prin telefon de preferință în aceeași zi sau în termen de 48 de ore de când a fost plasată comanda până în ora 16:00 sau până la momentul în care comanda a fost procesată, împachetată și oferită spre livrare curierului.
 • Factura fiscală aferentă unei comenzi poate fi descărcată prin contul de utilizator sau transmisă pe e-mail clientului. La cerere factura poate fi tipărită și trimisă în colet cu produsele comandate dacă cererea este primită în timp util până la expedierea coletului. După expedierea coletului, factura tipărită poate fi trimisă printr-un serviciu de livrare, în afară de e-mail, doar contracost.
 • Comenzile introduse în aceea zi de către aceeași destinație, de către aceeași persoană sau din același cont de utilizator al magazinului online, va fi trimisă într-o singură comandă pentru care se emite o singură factură sau bon fiscal. Dacă există cupoane de reducere sau bonuri de reducere ele se vor aplica o singură dată la comandă.
 • Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă librariaelibrys.ro întârzie comanda cu mai mult de șapte zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire la adresa punctului de lucru sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului sau produselor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii în maxim 14 zile din momentul primirii produsului sau produselor neacceptate de către client, conform opțiunea de plată specificată în formularul de comandă.
 • Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condițiile de livrare, de plată sau alte condiții. Titularul acestor comenzi vor fi contactați de către librariaelibrys.ro telefonic. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns, librariaelibrys.ro își asumă dreptul de a anula comanda.

Foarte important!

 • Produsele distribuite pe www.librariaelibrys.ro sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv în eventualitatea unor erori sau latente În actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind în stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. În acest caz, clientul va fi contactat de îndată ce acest aspect a fost semnalat.

Modalități de plată

 • Plata produsului sau a produselor comandate se poate efectua:
 • Prin plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii. Plata prin ordin de plată, depunere în cont, la emiterea facturii.
 • Ramburs la primirea comenzii.
 • În unele cazuri comenzile cu o valoare mai mare sau produsele ce se livrează la o comandă specială librariaelibrys.ro își rezervă dreptul de a solicita o plată în avans în valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plată ce nu va fi returnată în caz de anulare a comenzii.
 • În situația în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată și nu va fi onorată. În acest caz librariaelibrys.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri și/sau va putea refuza alte solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Modalități de livrare:

 • Prin curierat rapid.
 • Ridicare de către client de la punctul de lucru din Galați.
 • Odată predat coletul la curierul rapid, orarul standard al curierului de livrare nu ne aparține. Curierul va livra produsele în orarul stabilit de acesta, cu excepția în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care se dorește livrarea sambătă, acest aspect trebuie menționat în rubrica comentarii dar nu toți curierii rapizi și nu în toate orașele din țară se poate efectua această livrare.
 • Nu sunt acceptate comenzile cu livrare în afara țării.

Returnarea produselor

 • Ne dorim să mulțumim pe deplin clienții atunci când cumpără produse de pe librariaelibrys.ro
 • librariaelibrys.ro respectă prevederile Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului, numai în condițiile actului normativ menționat, dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate, mai mult, majorând termenul de returnare la 30 de zile.
 • În cazul jocurilor, a jucăriilor sau a produselor sigilate, clientul poate solicita returnarea produsului sau a produselor doar dacă ele se prezintă în starea în care au fost primite, în ambalajul original, nedeteriorat, nedesfăcut, împreună cu originalele documentelor comenzii respective. Dacă produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului sau a produselor. În acest caz acestuia i se poate înlocui respectivul produs cu unul identic sau, dacă acest lucru nu este posibil, poate primi înapoi suma plătită pentru acel produs sau un alt produs înlocuitor dacă clientul acceptă această înțelegere. Toată responsabilitatea asupra acestor defecțiuni revine în sarcina a importatorului și a distribuitorului.
 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, în ambalajul original și doar dacă acesta nu a suferit modificări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală formulată în scris, document semnat de cumpărături și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire, contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. librariaelibrys.ro are dreptul că atunci când consideră că acțiunile clientul au fost cu rea voință să solicite acestuia daune interese, în condițiile legislației în vigoare. De asemenea librariaelibrys.ro își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este:

Bld. Siderurgiștilor nr. 24, bloc SD6A, ap 41, parter, Galați

Atenție!!! Retururile, indiferent de metoda de transport aleasă, nu se vor expedia niciodată de către client către librariaelibrys.ro cu plata ramburs.

Garanția produselor:

 • În cazul cărților, produsele se pot returna doar în starea inițială, nedeteriorate, fără îndoituri și fără înscrisuri pe ele. În cazul în care se dorește returnarea unui produs din cauza unor erori de tipar, pagini lipsă sau pagini în plus sau alte erori, produsul va fi primit retur, dar trebuie verificat și semnalat neconcordantele observate și de către librariaelibrys.ro
 • În cazul jocurilor și a jucăriilor, clientul poate solicita returnarea produsului sau a produselor nefolosite, nemontate, nedesfăcute. Se acceptă și produse fără sigiliu doar dacă produsul nu funcționează sau are defecțiuni. librariaelibrys.ro în urma constatării va înlocui produsul defect cu unul conform sau în lipsă de stoc va returna clientului sumele achitate fără alte taxe și fără costuri suplimentare pentru client, de asemenea se poate solicita înlocuirea produsului sau produselor cu un alt produs sau produse. Produsele care ajung în stare neconformă din cauza transportului sau din alte cauze la client vor fi înlocuite în aceleași condiții.

Dreptul de autor

Conținutul site-ului www.librariaelibrys.ro inclusiv imaginile, textele, elementele de grafică, informațiile, logo, precum și alte date este proprietatea librariaelibrys.ro și a partenerilor sau furnizorilor săi, fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială și este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al librariaelibrys.ro

Accesul online ale utilizatorilor

librariaelibrys.ro nu garantează accesul clienților la magazinul online în orice moment, nerăspunzând de problemele cauzate de terți, probleme tehnice, defecțiuni datorate serverului, conexiune la internet, alte probleme generate de upgrade sau orice alte motive comerciale.

Limitarea răspunderii

 • librariaelibrys.ro Face eforturi permanente pentru a păstra curețe informațiilor din magazinul online. Uneori, rar, acestea pot conține mici erori, cum ar fi, poze cu caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Oricând se dorește informații suplimentare pentru clarificări se poate apela număr de telefon de pe magazinul online.
 • Imaginile și textele sunt cu titlu exemplificativ, în acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online, coperta, ambalaj, culoarea, aspect, accesorii, formatul, uneori poate și dimensiunea. librariaelibrys.ro poate modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele oferite. Imaginile și descrierile produselor pot conține erori de la furnizori sau pot fi diferite de realitate, librariaelibrys.ro nu răspunde pentru astfel de detalii care nu ne aparțin, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Prețurile produselor

 • Prețurile de pe librariaelibrys.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe magazinul online. Costurile privind livrarea sau alte costuri ale servicilor sunt menționate în momentul finalizării solicitării comenzi și vor fi precizate și în momentul confirmării comenzii.
 • În cazul în care librariaelibrys.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului, fie că acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat, nu se prezintă să ridice produsele de la sediu sau alte detalii, comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la sediu. Pentru o nouă livrare clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun. Produsele achitate nu se vor mai achita încă o dată ci doar se vor impune taxele de transport.
 • Comenzile înregistrate după ora 16:00 în fiecare zi vor fi livrate a doua zi sau imediat ce comanda este completă. Comenzile înregistrate în intervalul vineri după 18:00 până luni dimineață la ora 10:00, se vor procesa începând cu luni.
 • librariaelibrys.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrieri cărților sau jocurilor. librariaelibrys.ro nu răspunde de conținutul site-uri de la care se ajunge prin link-uri de pe librariaelibrys.ro

Transmiterea email-uri

 • În urma următoarelor activități, comandarea de produse, abonarea la newsletter, transmiterea de mesaje în pagina Contact, transmiterea de emailuri adresate librariaelibrys.ro se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de email-uri periodice conținând informații diverse legate strict de librariaelibrys.ro
 • În această situație datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri și conform prezentului contract vor putea fi modificate sau șterse din baza de date a librariaelibrys.ro la cererea scrisă a clientului.

Forță majoră și legea aplicabilă

Atât clientul cât și librariaelibrys.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Prezentul contract este supus legii române.

Drepturi

librariaelibrys.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

Important!

 • Conform cerințelor Legii nr. 677/2011 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC Imagine&Brand SRL, respectiv librariaelibrys.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate, respectiv, emiterea facturii fiscale, informare asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.
 • Conform Legii nr. 677/2001 Clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.
 • Pentru acuratețea Informațiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.
 • Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ștergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

 • Politica prețurilor și a reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către librariaelibrys.ro, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării comenzii.
 • Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și pot fi actualizate zilnic. În principiu reducerile și promoțiile nu sunt cumulative.
 • Toate promoțiile și reducerile prezentate în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Suportul call center

Orice nelămurire ai cu privire în efectuarea unei comenzi, un anumit produs de pe site sau orice altă operațiune pe librariaelibrys.ro te rugăm să apelezi la numărul de telefon afișat pe pagină în intervalul luni-vineri 9:00-19:00.

Fraudă

 • librăriaelibrys.ro nu solicită clienților sau utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail, telefonuc, SMS) informații referitoare la date confidențiale, conturi, carduri bancare sau parole personale. Clientul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea către orice terți a datelor sale confidențiale.
 • librariaelibrys.ro declină orice responsabilitate, în situația în care un client ar fi sau este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este sau reprezintă interesele librariaelibrys.ro
 • Clientul are obligația de a informa librariaelibrys.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Reclamații și sugestii

În cazul în care există reclamații, întrebări sau sugestii în legătură cu librariaelibrys.ro vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail la datele din pagina de contact.

Dispoziții finale

 • librariaelibrys.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi precum și orice modificări ale site-ului, structurii acestuia, serviciului precum și orice alt conținut fără notificare prealabilă a clientului.
 • În limita prevederilor Termeni și condiții, librariaelibrys.ro nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice altă cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, care nu sunt făcute de către administrator.

Declarația de confidențialitate = Prelucrarea datelor cu caracter personal

 • librariaelibrys.ro consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.
 • librariaelibrys.ro procesează și stochează date cu caracter personal în UE și este capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu legile Uniunii Europene cât și cu principiile stabilite în acest document.
 • Această declarație de confidențialitate reprezintă politica de confidențialitate completă aplicabilă activităților online ale librariaelibrys.ro
 • Această declarație explică tipurile de informații pe care le colectăm de la clienți și modul în care utilizăm aceste informații.
 • Website-ul nostru este în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor (“GDPR”), (Regulament (UE) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu. GDPR creează noi drepturi pentru indivizi și consolidează unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC. Directiva 95/46/EC este înlocuită de la data de 25 Mai 2018. Această declarație este conformă cu GDPR și prin urmare și cu Directiva 95/46/EC și cu regulile naționale până când acestea expiră la data de 25 Mai 2018.
 • Această declarație de confidențialitate se află în responsabilitatea librariaelibrys.ro, care deține responabilitatea generală pentru asigurarea conformității.
 • librariaelibrys.ro trebuie considerate  ca și controlor al datelor și acesta va determina scopurile și metodele de procesare ale datelor introduse și colectate online.
 • Politica de protejare a datelor în librariaelibrys.ro se bazează pe următoarele principii de protecție a datelor:
 • Procesarea datelor personale se va face într-o manieră legală, corectă și transparentă.
 • Colectarea datelor personale se va face numai în scopuri specificate, explicite și legitime și datele nu vor fi procesate mai departe într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri.
 • Colectarea datelor personale va fi adecvată, relevantă și limitată la informațiile necesare scopului procesării.
 • Datele personale vor fi acurate și, acolo unde este necesar, actualizate.
 • Se vor lua toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele incorecte sunt șterse sau corectate fără întârziere.
 • Datele personale vor fi păstrate într-o formă ce permite identificarea persoanei vizate și pentru o perioadă nu mai lungă decât cea în care datele personale sunt procesate.
 • Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră ce asigură securitatea necesară.
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor atât cât și de la dreptul portabilității datelor.

Datele personale

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Colectarea datelor personale

Utilizatorii website-ului nostru care doresc să beneficieze de serviciile noastre și să ne furnizeze informații, pot fi rugați să pună la dispoziție date personale pentru ca librariaelibrys.ro să poată opera și îmbunătăți serviciile și afacerile. Colectăm în primul rând date personale cum ar fi numele, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, pentru a ajuta clienții să isi aleaga cele mai potrivite produse sau orice alt regulament aplicabil vom procesa datele personale doar pentru un scop specificat, explicit și legitim sau pentru un scop cerut de legea locală în țările în care operăm.

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru a îi oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligațiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile menționate mai sus. Accesul la datele personale este strict limitat personalului librariaelibrys.ro filialelor companiei și asociaților care dețin autorizația necesară și nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

Utilizarea Cookie-urilor

Website-ul librariaelibrys.ro și partenerii săi utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență utilizatorilor și pentru a analiza trenduri, administra website-ul, urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări modul de utilizare și a înregistra preferințele. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot indentifica persoane. Colectăm anumite informații automatizat prin utilizarea cookie-urilor și tehnologiilor de urmărire cum ar fi adrese Internet Protocol (IP), tip de browser, Furnizor Internet (Internet Service Provider – ISP), referințe/ieșiri pagini, paginile vizualizate pe site-ul nostru (ex. pagini HTML, grafice), sistem operare, data/ora și/sau seria de click-uri pentru a analiza trendul ca ansamblu și a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla folosirea cookie-urilor la nivelul browser-ului, dar dacă utilizatorul decide să deactiveze cookie-urile această acțiune va determina o limitare a anumitor caracteristici și funcții în website-ul și serviciile noastre.

Divulgarea datelor personale

 • Datele personale nu vor fi divulgate persoanelor terțe cu excepția situațiilor în care divulgarea este necesară pentru a putea oferi serviciile noastre. Nu vom divulga date personale terților cu scopul de a le permite să își comercializeze produsele și serviciile către clienții noștri. Dacă utilizatorii nu doresc ca noi să divulgăm date personale acestor companii, aceștia sunt rugați să contacteze prin mail office@elibrys.ro
 • În anumite situații librariaelibrys.ro este nevoită să dezvăluie date personale ca și răspuns la cererile autorităților de supraveghere pentru a îndeplini cerințele GDPR.
 • De asemenea vom divulga informații personale daca este cerut de lege, de exemplu pentru a ne conforma cu o citație sau alte procese legale, atunci când considerăm de bună credință că divulgarea datelor este necesară pentru a ne proteja drepturile, siguranța clienților sau siguranța celorlalți, investigarea fraudelor sau ca răspuns la o cerere a guvernului.

Securitatea procesării

Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea atât cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală. Întrebări legate de securitatea datelor personale pot fi trimise către office@elibrys.ro

Accesul și rectificarea sau ștergerea datelor personale

Clienții au dreptul de a solicita în orice moment accesul la, rectificarea, ștergerea sau restricționarea procesării datelor colectate de către noi. Pentru a ne ajuta să păstrăm datele personale actualizate, recomandăm utilizatorilor să ne informeze despre orice schimbare sau discrepanță. Pentru a vizualiza sau modifica datele personale, pentru a obține informații despre perioada de timp pentru care librariaelibrys.ro intenționează să păstreze datele personale sau pentru alte întrebări legate de datele personale sau dacă doriți să solicitați vă informăm dacă, la solicitarea unui terț, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm contactați office@elibrys.ro

E-mailuri (sms-uri) de marketing

 • librariaelibrys.ro are dreptul să trimită clienților e-mailuri(sms-uri) de marketing cu consimțământul acestora. Această formă specifică de consimțământ trebuie dată în mod liber, informată specific și precis. Aceste cereri sunt îndeplinite atunci când clienții au optat să primească e-mailuri de marketing (au aprobat activ).
 • Clienții vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere și fără costuri, la procesarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct fără a trebui să furnizeze justificări concrete. Clienții pot face acest lucru dând click pe linkul „Dezabonare” care apare în mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la office@elibrys.ro  Odată ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.
 • E-mailurile de marketing conțin informații pe care le considerăm interesante pentru client, atât cât și știri de ultimă oră legate de produsele și serviciile noastre.

Responsabilitate

 • librariaelibrys.ro este responsabilă și va fi capabilă să demonstreze la orice moment conformitatea cu GDPR cât și cu principiile stabilite în acest document. librariaelibrys.ro va menține sub responsabilitatea sa o arhivă a activităților de procesare ce conține informațiile solicitate de către GDPR și, acolo unde este necesar va pune informațiile la dispoziția autorităților de supraveghere.
 • Declarația de confidențialitate se află în responsabilitatea Echipei Juridice a librariaelibrys.ro. Orice întrebări legate de această politică de confidențialitate pot fi adresate la office@elibrys.ro

Plângeri

 • Clienții au dreptul să adreseze o plângere legată de procesarea datelor lor personale. Toate întrebările și plângerile vor fi prelucrate de către noi în timp util și în concordanță cu procedurile interne.
 • În cazul improbabil în care clienții au suferit daune din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale și librariaelibrys.ro nu a tratat plângerea în mod corespunzător, clienții au posibilitatea de a trimite o plângere autorității superioare.

Plângerile pot fi trimise la office@elibrys.r

Modificări ale acestei politici

 • Această politică poate fi actualizată din când în când, de exemplu în urma modificării legislației relevante sau schimbări ale structurii corporative în librariaelibrys.ro. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.