Mioara GRIGORAȘ – Psiholog clinician, Psihoterapeut

Mioara GRIGORAȘ – Psiholog clinician, Psihoterapeut

Mioara Grigoraș este psiholog clinician, consilier psihologic și psihoterapeut, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experiență de peste 14 ani în  domeniu.

Este certificată de către Societatea Română de Psihoterapie Experiențială (S.P.E.R) pentru specializările de psihoterapeut și consilier psihologic.

În prezent este psiholog în cadrul Cabinetului individual de psihologie, colaborarează  cu diferite ONG-uri și instituții din Galați. De asemenea este implicată în diverse proiecte și evenimente cu tematică psihologică, a participat la conferințe/proiecte psiho-educaționale din țară și din străinătate

Cabinetul Individual de Psihologie Grigoraș Mioara oferă servicii psihologice la cele mai înalte standarde profesionale. Consiliere psihologică, psihoterapie pentru copii, adolescenți, adulți, cupluri și familii. Evaluare psihologică pentru copii și adulți.

Aceste servicii se adresează în egală măsura tuturor categoriilor de vârstă, atât persoanelor care au nevoie de sprijin pentru depășirea unor probleme, pentru a face faţă mai bine situaţiilor dificile de viaţă, diverselor suferinţe cu care se confruntă, dar și persoanelor  care doresc să aibă o existenţa mai bună, să îşi poată înţelege emoţiile, care sunt preocupate de dezvoltare personală și autocunoastere.

Toate programele pe care le pune la dispoziția clienților sunt adaptate fiecărei persoane, respectând cele mai înalte standarde profesionale și etice.

Ne dorim o lume în care oamenii să apeleze la serviciile de Psihoterapie fără să le mai fie rușine, să privească terapia ca pe un lucru normal.

Scopul psihoterapiei este asistarea şi depăşirea impasului existenţial creat de confruntarea cu evenimente percepute traumatizant, pierderi, relaţii disfuncţionale, neadaptare la contextele de viaţă; prevenirea, remiterea unor tulburări psihice, psihosomatice, emoţionale şi dezadaptative.

https://psihologmioaragrigoras.wordpress.com/
www.facebook.com/Cabinet-Individual-De-Psihologie-Grigoras-Mioara

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *