GREȘELI pe care le fac părinții inainte de începerea anului școlar

GREȘELI pe care le fac părinții inainte de începerea anului școlar

Anul acesta va fi probabil unul dificil din cauza situației actuale la nivel global.

Librăria Elibrys este alături de voi și vă sfătuim, ca de obicei, cum să nu faceți risipă de bani pe cumpărături pentru noul an școlar!

Mulți dintre părinți primesc o listă de rechizite școlare de la școală sau de la grădiniță și sunt confuzi de unde și ce ar trebui să cumpere. Și aici intervine panica!

Cea mai mare greșeală pe care ei o fac este că nu apelează la specialiști și consideră că se vor descurca de unii singuri alergând prin supermarket. Că doar la supermarket trebuie să fie ce-mi trebuie, nu?
Pe scurt? NU!
Nu mereu și nu întotdeauna ce vă trebuie.
Și dacă este produsul totuși, nu-i mare lucru să treceți pe lângă el și să nu-l remarcați. Nu o să vă strige un pachet de patafix, timid de pe un raft: Sunt aici!!!
Glumim! Dar imaginea din mintea noastră cu lipiciul patafix, cum este el așa plin de pătrățele, care strigă după un părinte este fenomenală!!
Atașăm o poză cu lipiciul patafix. Pentru cunoscători: vă amintiți ce greu a fost să-l identificați prima oară?

Revenind, vă spuneam că la fel ca în toate domeniile și în birotică și papetărie există specialiști.

Ați văzut vreodată un părinte disperat care întreabă doamna de la raoinul cu carne unde sunt, de exemplu, învelitorile pentru cărți? Noi am văzut și ulterior am zâmbit simpatic când la casa de marcat părintele disperat din povestea noastră cumpăra învelitori pentru cărți, toate aceeași dimensiune.

Mulți dintre voi, în special părinții tineri, care sunt la primul copil, se vor întreba ce este greșit sau amuzat în povestea noastră? Pe scurt, vă spunem doar atât, nu există coperta, aia, anume pentru carte, în special pentru că fiecare carte are o altă dimensiune.
Acum ați înțeles de ce noi zâmbeam?

Anul acesta cine știe dacă copiii vor mai primi manuale. Autoritățile nu au menționat încă acest aspect sau nu cunoaștem noi încă un răspuns oficial. Deci nu cumpărați nicio învelitoare până când nu o să primiți cărțile ca să le stabilim măsurile.

Facem o paranteză, dacă cumva domnul din întâmplare citește acum articolul nostru: Ne iertați. Nu ne-am permis dialogul. Data viitoare nu mai întrebați doamna de la raionul cu carne, vă așteptăm cu drag în librării.

Așadar mai jos o listă cu greșeli pe care părinții le fac la început de an școlar.

Cumpără caiete nepotrivite.

Consideră că orice caiet este doar un caiet și atunci se ghidează după preț, cumpărând caiete de oriunde, chiar și din magazinele cu alimente.
De fapt caietele au foarte multe criterii după care ar trebui să fie alese. În primul rând gramajul, textura hârtiei dar și calitatea hârtiei este foarte importantă.
Un caiet care nu are un gramaj corespunzător al foii, nu are o textură și o calitate bună, atunci când se va încerca scrierea pe el cu stiloul, cerneala va pătrunde pe partea cealaltă a filei. Nu mai vorbim de faptul că unele liniaturi nu respectă normele.
De asemenea, în clasele primare nu se folosesc caietele cu arc, scrierea este incomodă pentru mână.
Numărul de file al unui caiet face iar diferența de preț.

Aleg un stilou neadecvat.

Stilourile pentru începători au nevoie de o peniță rezistentă, un grip antiderapant pentru degete și să nu mai amintim faptul că stilourile sunt pentru stângaci sau pentru dreptaci.

Aici amintim și că un stângaci are nevoie de foarfec pentru stângaci, ascuțitoare pentru stângaci și cerneală pentru stângaci pentru că el va trece cu mâna peste scris.

Deci aveți grijă ce alegeți pentru cei mici ca să nu le îngreunați activitatea.

Aleg carioci care nu se spală de pe hăinuțele celor mici.

Cariocile superlavabile pe bază de apă sunt cele recomandate de experți pentru cei mici. Ele se pot curăța ușor de pe haine și piele. În Librăria Elibrys există o gamă largă de carioci superlavabile care au o compoziție nontoxică astfel încât dacă cei mici le bagă în guriță nu se va întâmpla nimic.

Cumpără mai mult decât au nevoie.

Ca exemplu spunem despre hârtia sau cartonul color.

În afară de librării, alte magazine care nu sunt de specialitate comercializează hârtia sau cartonul color doar la top ambalate câte 50 sau 100 de bucăți, chiar 250 sau 500, pe culoare sau multicolor.
De exemplu, în Elibrys se pot cumpăra la bucată, la coală. Clientul poate alege dintr-o diversitate de culori numărul de bucăți dorit pe culoare.
Acesta este doar un exemplu.

Părinții nu cunosc denumirea exactă a produselor solicitate de școală sau grădiniță astfel încât fără consiliere nu știu exact ce să cumpere, riscând să cumpere produse ce nu pot fi folosite.

Din 2011 și până în prezent noi fetele de la magazinul Elibrys am acumulat informații, am fost la pregătire și formare profesională și la conferințe din domeniul biroticii și papetărie și nu în ultimul rând ne-am sfătuit cu profesorii și învățătorii și am testat împreună produsele alegând ca pe rafturile din Librăria Elibrys să se găsească doar produse calitative și prietenoase cu cei mici și cei mari.

Noi, Librăria Elibrys, indiferent ce fel va fi acest an școlar, ne-am pregătit pentru voi. Am lansat librăria online https://librariaelibrys.ro pentru ca voi să vă faceți cumpărăturile în siguranță și puteți alege plata cu cardul, cu transfer bancar, plata ramburs sau cu plata și ridicarea de la sediu Librăriei Elibrys.

N-am pregătit cu ghiozdane, penare și toate celelalte rechizite necesare pentru începutul de an școlar.

Suntem la dispoziția dumneavoastră să vă oferim consiliere și să alegem împreună cele mai potrivite rechizite pentru noul an școlar.

☎️Ne puteți contacta la numerele:

📞Număr de telefon de la sediul Librăriei Elibrys din Galați:
‭0372 920 997‬
📞Număr de telefon pentru asistență magazin online și WhatsApp:
‭0726 692 877‬
📞Număr de telefon Consultant Roxana:
‭0722 235 605‬
📞Număr de telefon Consultant Ela:
0723 113 445

Suntem alături de voi!

Librăria Elibrys
Bucuria celor mici,
Încrederea celor mari.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *